Tradycyjny camembert z grilla

O tym, że ser w każdej formie jest wspaniałym przysmakiem, wie każdy. Przedstawiamy przepis na tradycyjny camembert z grilla, który zachwyci podniebienia najbardziej wymagających smakoszy. Przy wyborze produktu musimy pamiętać, że oryginalny, świeży camembert powinien mieć porowatą strukturę bez nacieków i barwę kremową wewnątrz. Ponadto musi być lekko sprężysty przy delikatnym naciskaniu. W przeciwnym razie…

Przepis na paschę z bakaliami

Składniki: 450 g twarożku kanapkowo-sernikowego Mój Ulubiony 100 g masła 100 g drobnego cukru łyżka kandyzowanej skórki pomarańczy 2 łyżki płatków migdałowych plus do dekoracji 2 łyżki rodzynek 2 łyżki suszonej żurawiny Sposób przygotowania: Masło utrzeć z cukrem na puszystą masę, dalej ucierając dodawać stopniowo twarożek kanapkowo-sernikowy. Następnie dodać bakalie (wcześniej można je namoczyć), wymieszać…