Jednorazowe kubeczki i miseczki dla gastronomii

on
Lokale gastronomiczne zazwyczaj swoją ofertę kierują dla stołujących się na miejscu, jak i dla osób, które poszukują zamówienia na wynos lub z dowozem. O ile wiele restauracji na miejscu korzysta ze standardowych naczyń, które następnie trafiają do zmywarki, coraz częściej można spotkać się z wykorzystaniem naczyń jednorazowych. Dużą popularnością wśród świadomych przedsiębiorców cieszą się ekologiczne kubeczki i miseczki. Firma PickUrPack to renomowany dostawca, który chętnie nawiąże współpracę z firmami, które poszukują jednorazowych akcesoriów do swojego lokalu.

Jakie jednorazowe kubki i miski do lokalu gastronomicznego?

Każdy lokal gastronomiczny powinien dostosować asortyment opakowań jednorazowych do swojej oferty. Prawie w każdym takim miejscu potrzebne będą jednorazowe kubeczki na ciepłe i zimne napoje, natomiast miski na makaron, sałatkę czy zupę warto wybierać w zależności od tego, czy w jadłospisie znajdują się potrawy, które można w takie opakowania zapakować.

Coraz większą popularnością w branży gastronomicznej cieszą się ekologiczne opakowania jednorazowe. Warto tutaj wyróżnić między innymi pojemniki z papieru kraft czy miski z trzciny cukrowej. Bardzo często wybieraną opcją są kubeczki i miseczki z pe, czyli polietylenu. Tworzywo to powstaje w wyniku polimeryzacji etylenu, co tworzy swego rodzaju krystaliczny termoplast. Naczynia z PE to wysokiej jakości produkty, które sprawdzą się do pakowania żywności o różnej temperaturze, w tym płynów, takich jak napoje, zupy czy sosy.

Ekologiczne kubeczki i miseczki dla przedsiębiorców od PickUrPack

PickUrPack to sprawdzony dostawca, który współpracuje z najlepszymi producentami opakowań jednorazowych. Marka stara się zapewniać swoim klientom możliwość wyboru opakowań jednorazowych idealnych dla danego lokalu. Jeżeli poszukujesz wyposażenia swojej restauracji czy kawiarni, postaw na współpracę z PickUrPack – marką, która dba o swoich klientów, oferując im super oferty i ciekawe rabaty.

Artykuł partnera