Jakie jednorazowe kubki i miski do lokalu gastronomicznego?
Każdy lokal gastronomiczny powinien dostosować asortyment opakowań jednorazowych do swojej oferty. Prawie w każdym takim miejscu potrzebne będą jednorazowe kubeczki na ciepłe i zimne napoje, natomiast miski na makaron, sałatkę czy zupę warto wybierać w zależności od tego, czy w jadłospisie znajdują się potrawy, które można w takie opakowania zapakować.
Coraz większą popularnością w branży gastronomicznej cieszą się ekologiczne opakowania jednorazowe. Warto tutaj wyróżnić między innymi pojemniki z papieru kraft czy miski z trzciny cukrowej. Bardzo często wybieraną opcją są kubeczki i miseczki z pe, czyli polietylenu. Tworzywo to powstaje w wyniku polimeryzacji etylenu, co tworzy swego rodzaju krystaliczny termoplast. Naczynia z PE to wysokiej jakości produkty, które sprawdzą się do pakowania żywności o różnej temperaturze, w tym płynów, takich jak napoje, zupy czy sosy.
Ekologiczne kubeczki i miseczki dla przedsiębiorców od PickUrPack
PickUrPack to sprawdzony dostawca, który współpracuje z najlepszymi producentami opakowań jednorazowych. Marka stara się zapewniać swoim klientom możliwość wyboru opakowań jednorazowych idealnych dla danego lokalu. Jeżeli poszukujesz wyposażenia swojej restauracji czy kawiarni, postaw na współpracę z PickUrPack – marką, która dba o swoich klientów, oferując im super oferty i ciekawe rabaty.
Artykuł partnera